Trainingen

Behoefte aan een gebruikerstraining voor Microsoft Excel of Microsoft Word? Fiducia helpt u verder.

Trainingen

Bij Fiducia Training kunt u terecht voor uw gebruikerstraining Microsoft Excel en Microsoft Word, zowel op basisniveau als voor gevorderden. De basistrainingen zijn standaardtrainingen, die voor iedereen toepasbaar zijn. Voor gevorderden worden trainingen op maat gemaakt, die specifiek voor de betreffende cursusgroep toepasbaar zijn.

John Rademacher heeft jarenlange ervaring met deze Microsoft Office toepassingen. Voor Excel is hij zelfs Microsoft Office Specialist.

Deze trainingen zijn speciaal bedoeld voor bedrijven, organisaties en instellingen.

Microsoft Excel

Excel vervult in kleine en grote bedrijven een belangrijke rol bij het dagelijkse kantoorwerk. Maar ook in de particuliere omgeving en op school wordt Excel steeds meer gebruikt. Het maken van berekeningen, analyseren van gegevens, leveren van managementrapportages en het aantrekkelijk presenteren van resultaten, het kan allemaal met Excel.

Excel heeft zoveel mogelijkheden, dat vrijwel niemand alles gebruikt of kent. Vaak is het ook een kwestie van durven. Hoe meer functies je durft te gebruiken, hoe meer je leert en hoe meer je jezelf verder ontwikkelt in dit prachtige stukje software.

In onze opleiding leren wij u stapsgewijs hoe u een spreadsheet moet (op)bouwen, hoe u formules kunt gebruiken en hoe u het geheel vervolgens kunt presenteren met behulp van tabellen en grafieken.

Microsoft Word

Microsoft Word is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld. Word biedt de gebruiker uitgebreide ondersteuning bij het maken van een simpele brief, maar ook bij een rapport met inhoudsopgave, index enzovoorts.

Niet alleen de indeling van een brief of rapport is belangrijk. De opmaak is net zo beeldbepalend voor een goede weergave van uw boodschap. Door gebruik te maken van tabellen, van afbeeldingen, van thema┬┤s en stijlen en andere opmaakmogelijkheden, maakt u uw rapport of brief tot een uitnodigend geheel.

In onze opleiding leren wij u al deze facetten te gebruiken en te beheersen. Wij laten u ook zien hoe u met Word kunt samenwerken met Excel.