Belastingen

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en meer. U leest erover op deze pagina.

Belastingen

Inkomstenbelasting

Als ondernemer heb je te maken met een aangifte inkomstenbelasting en winstaangifte. Omdat jouw bedrijfsresultaten in de aangifte inkomstenbelasting moeten worden verwerkt, heb je te maken met specifieke regels over de winstbepaling en administratie. Wij hebben ruime ervaring met het opstellen van deze aangiften. Hierdoor weten wij precies welke regels voor een ondernemer van belang zijn en waar een ondernemer rekening mee moet houden.

Het bespreken van de aangifte inkomstenbelasting is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Een goed begrip van jouw fiscale positie en de mogelijkheid om in een informele sfeer vragen te stellen vinden wij belangrijk. Wij helpen je dan ook graag.

Ook als particulier zijn wij je graag van dienst met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting en de consequenties die daaruit kunnen voortvloeien voor de toeslagen.

Vennootschapsbelasting

Aan het einde van het boekjaar is het tijd voor de aangifte vennootschapsbelasting, omdat jouw vennootschap aangifte moet doen over de behaalde resultaten over het afgelopen boekjaar.
Die resultaten volgen uit de opgestelde administratie. Aan de hand van deze gegevens stellen wij de aangifte vennootschapsbelasting op. Het is wel zo prettig om te weten dat je op tijd en volledig aan alle fiscale verplichtingen hebt voldaan.

Omzetbelasting

Vrijwel iedere ondernemer is verplicht omzetbelasting te betalen. Voor je deze belasting kunt betalen, dien je de aangifte omzetbelasting in. Na het indienen van de aangifte, weet je precies wat je moet betalen. Je kunt jouw aangifte zelf indienen, maar je kunt deze taak ook uit handen geven aan Fiducia Accounting.

Geef je jouw omzetbelasting uit handen aan Fiducia Accounting, dan bespaar je veel tijd. Iedere keer als de nieuwe aangifte ingediend moet worden, doorgaans eens per kwartaal, nemen wij deze taak op ons. Jij kunt je blijven concentreren op de corebusiness van je bedrijf, maar je hebt wel de garantie dat jouw aangifte op de juiste manier wordt ingediend.

Heb je vragen over het uitbesteden van jouw btw-aangifte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag door al jouw vragen te beantwoorden.

Overige belastingen

Bij ons kun je ook terecht voor overige fiscale aangiften zoals aangifte schenkbelasting, erfbelasting, dividendbelasting en het aanvragen, wijzigen of stopzetten van toeslagen.